ebay-fund

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Lidt selvforkælelse er aldrig af vejen. Specielt ikke på denne kolde årstid hvor hår, hud og negle som regel har brug for lidt ekstra pleje. Jeg har derfor sat fokus på skønhedssagerne i denne omgang “Ebay goodies”. Jeg håber, I kan bruge dem. ;) Hvis I er i tvivl om, hvordan man handler på Ebay, toldregler og meget mere, kan I læse min Ebay guide HER. Find flere lækre (og yderst billige) Ebay fund HERHER og HER.

blog, københavn, high-street

It’s always nice to spend some time on self-indulgence. Especially in this cold season, where your hair, skin and nails usually need a little extra care. I have therefore put the focus on the beauty department in this week’s “Ebay goodies”. I hope you like my picks. ;) Find more lovely Ebay finds HEREHERE and HERE.

modeblog