Det er tid til at se tilbage på flere outfits fra året der gik. Denne gang fra marts til maj – en tid der skifter fra vinterfrakker og tykke striktrøjer til, hvis man er heldig, bare stænger og tynde jakker. Det minder mig om, at der faktisk ikke er mange måneder til, at vi kan begynde at hive sommergarderoben frem. Det glæder jeg mig virkelig til. Har I nogle favoritter blandt disse looks?

…………………………………………………………………………………………………………

Here are some more outfits from 2015 – more exactly from March to May. I really love this time of year where we can pack away the chunky Winter coats and big sweaters and replace them with dresses and small jackets. It reminds me of the fact that Spring is not that far away anymore. Do you have some favorites among these looks?

vinterfrakke

Outfit links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE

kirsebærtræ

Outfit links: 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

plisseret-nederdel

Outfit links: 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE