forlovelsesring

I’M ENGAGED ♡

Der skete også noget andet i Marrakech… Noget jeg har glædet mig til at fortælle jer og som fuldstændig slog benene væk under mig. Christoffer faldt på knæ og jeg sagde JA! Jeg havde virkelig ikke set det komme, hvilket kun gjorde øjeblikket endnu mere specielt. Det er stadig ret uvirkeligt for mig, men jeg er simpelthen så lykkelig og glad.

Jeg skal nok fortælle jer mere om, hvordan det foregik, men først vil jeg blot give jer den glædelige nyhed. Det var meget romantisk og jeg kan stadig få helt hjertebanken, når jeg tænker på det. Vi har brugt de sidste par uger på at fortælle det til familien og de nærmeste venner og er så småt gået i gang med at planlægge. Vi vil nemlig gerne have, at det skal finde sted i 2016. Så jeg håber, I er klar på nogle bryllupsindlæg i ny og næ. I har garanteret også en masse gode tips i ærmerne. ;)

blog, københavn, high-street

Also, something else happened in Marrakech… Something I’ve been looking forward to telling you which really took me by surprise. Christoffer kneeled down and I said YES! It is still quite unreal for me, but I’m just so happy. I had not seen it coming at all, which only made the experience even more unrealistic and unique.

I’ll tell you how it happened very soon. It was very romantic and I my heart still skips a beat when I think of it. We have spent the last few weeks telling it to our families and closest friends and have slowly begun to plan it. We want it to take place here in 2016. So I hope you’re ready for some wedding blog posts. ;)

tøj, mode, butikker