københavnerlampe

Jeg deler kontor med denne smækre dame ♥

hay-mappekontorplads-københavn-k

SPONSORED BY MICROSOFT

Det dér kontor, som jeg har talt en del om, har I længe haft til gode at se. Nu hvor MM og jeg endelig er ved at være på plads, skulle I da ikke snydes for en lille rundvisning, ”tour de chambre” eller hvad vi nu skal kalde det.

Det er dejligt at have fået én at spare med – og ikke en hvilken som helst én. ;) For at være ærlig har jeg også savnet at komme lidt mere ud af hytten. Det er rart at have et sted at tage hen, arbejde igennem og gå hjem og holde fri. Et af mine nytårsfortsætter er nemlig, at blive bedre til at optimere mine arbejdsprocesser og tage et break engang imellem. Det skulle også være sundt for hjernen og ikke mindst parforholdet, siger de kloge – det må jeg hellere tage alvorligt, når vi nu skal giftes. ;)

For et par uger siden blev jeg spurgt, om jeg ville teste det nye Office 365 abonnement med Office 2016 specielt udviklet til Mac og det kom næsten som kaldet. Det nye kontor betyder nemlig også, at jeg har fået endnu en ”arbejdsstation” og dermed flere logistiske udfordringer. På nogle punkter i hvert fald. Jeg skriver f.eks. altid mine kladder til bloggen i Word, laver bilag i Excel og præsentationer i Power Point.

Det smarte ved det nye program er, at det er totalt optimeret til Mac og man kan nemt arbejde videre med sine filer på en hvilken som helst anden enhed – både iPad, iPhone eller en anden computer. Faktisk helt op til fem computere, fem tablets og fem telefoner. Filerne synkroniseres automatisk i OneDrive, som kan gemme helt op til 1000 GB i skyen. Skide smart.

Nu har jeg testet det de sidste par uger og det har virkelig fungeret godt for mig, da jeg både har kunne arbejde på mine indlæg, når jeg har været hjemme, på kontoret og på farten uden at skulle overføre det mellem de forskellige devices. Hvis det skulle have interesse, kan I læse mere om det nye Office 365 abonnement lige HER. Jeg håber, at I alle får en super dejlig weekend. ;)