Her er tredje samling af outfits fra året der gik fra månederne juni til august. Skal vi ikke bare blive enige om, at det er nemmere at klæde sig på om sommeren? I øjeblikket føler jeg mest af alt som Michelin manden, når jeg træder ud ad døren i fem lag tøj, en tyk hue og et stort halstørklæde, haha… Har I en favorit blandt disse outfits?

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Here is a little overview of my outfits from 2015 (June to August). Shouldn’t we just agree, that it is much easier to dress in the Summer? At the moment I most of all feel like the Michelin man, when I step out the door in five layers of clothing, a beanie and a big scarf, haha… Do you have a favorite among these outfits?

sommertøj

Outfit links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE

summer-clothes

Outfit links: 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

denim-nederdel

Outfit links: 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE