karmameju-badekåbebadekåbe-karmameju

{LIVING IN THIS BATHROBE ALL WEEKEND}

Jeg fik badekåben her af min søde mor i fødselsdagsgave og har nærmest boet i den lige siden. Den er noget af det mest behagelige, jeg ejer, og jeg er ikke bleg for at spendere hele weekender i fleece-dyret. Heldigvis er den så tilpas pæn, at Christoffer ikke brokker sig og så tilpas anstændig, at postbuddet ikke giver mig elevatorblikket. Hvis I er på jagt efter en ny badekåbe, kan denne altså varmt anbefales, men den er vanedannende, så er I advaret. Den er i øvrigt fra Karmameju, hvis I skulle spørge fra nogen. ;)

blog, københavn, high-street
My dear mom gave me this cosy bathrobe for my birthday and I have practically lived in it ever since. It is one of the most comfortable pieces, I have ever owned.  Fortunately, it’s pretty enough to avoid complaints from Christoffer and decent enough to avoid the elevator eyes from the postman. ;) If you are in search of a new bathrobe, this one is highly recommended, but it is very addictive, so be warned. It is from the Danish brand, Karmameju.