tun-i-tomatsund-frokost
MY LATEST CRAVING: TUNA IN TOMATO SAUCE

Tun i tomat på en skive frisk kernerugbrød med masser af mayo, friske cherrytomater og et skvæt citron er min favorit spise til frokost i øjeblikket. Jeg spiste det ofte, da jeg var barn og havde næsten glemt det fandtes, indtil jeg forleden faldt over det i Meny. Det er smager meget bedre end makrel i tomat, hvis I spørger mig. Selvom det nu heller ikke er værst. ;) Blot et lille tip til de af jer, der kunne bruge inspiration på frokost fronten. ;) Det lugter desuden heller ikke ækelt i madpakken, skulle jeg hilse og sige, haha…

blog, københavn, high-street
Tuna in tomato sauce on a slice of fresh rye bread with lots af mayo, fresh cherry tomatoes and a squeeze of fresh lemon is my favorite choice for lunch at the moment. Tuna in tomato sauce is just so tastier than mackerel in tomato, if you ask me. Just a little tip for those of you who could use some inspiration for what to eat for lunch. ;)

tøj, mode, butikker