Hermed får I de sidste outfits fra 2015 fra månederne november til december. Et par måneder med både tykke striktrøjer og bare ben, da turen i december gik til Marrakech. Åh, hvor jeg allerede savner den by. Og bare ben og lune sommeraftener. ;) Har I nogle favoritter blandt disse looks?

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Here are the absolutely last pics from 2015 from November to December. Some months that both included thick sweaters and bare legs as we went to Marrakech in December. Oh, I already miss that city. And bare legs and warm Summer evenings. ;) Do you have any favorites among these looks?

fashion-blogger-denmark

Outfit links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE

blondekjole

Outfit links: 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE