free calendar 2016, gratis kalender 2016kalender 2016, gratis
{ Download the calendar for free HERE }

Jeg er enormt taknemmelig for, at der altid er så god stemning i kommentarfeltet, for jeres støttende beskeder, når der har været brug for det, jeres gode råd, tips og tricks og for jeres store engagement her på bloggen. Det betyder virkelig alt at have dialog med jer – det er det, der gør det sjovt at blogge og finde på nye tiltag. Som et lille ydmygt tak fordi I følger med, har jeg lavet denne 2016 kalender, som I kan downloade ganske gratis. ;)

blog, københavn, high-street
I am so grateful that there always is such a positive atmosphere in the comment field, for your supportive messages, when I have needed them, your good advice, tips and tricks and for your commitment here on the blog. It really means everything to me to have a dialogue with you guys – that’s what makes it fun blogging and to come up with new ideas. As a humble thank you, I have made this 2016 calendar, which you can download for free. ;)