ikea-skabea-pair-skoskab-walk-inlæderjakke

Jeg skal til event i aften, så her til eftermiddag har jeg brugt lidt tid på at finde ud af, hvad jeg skal have på. Jeg elsker at tage mig god tid til at finde tøj frem og kigge skufferne igennem for “glemte skatte”. Jeg sætter altid høj musik på (gerne det nye album fra Justin Bieber) og laver mig en kop the. Det er ikke flere timer vi taler om, men bare 10-15 minutter ud over det sædvanlige. Desuden er det et ret hyggeligt lille ritual. ;) På den måde får man et overblik over, hvad man rent faktisk har i skabet og ender ikke med at række ud efter de samme gamle jeans hver gang.

blog, københavn, high-street
I’m going to an event tonight, so I’ve spend a little extra time dressing up this afternoon. I love to take my time dressing up and to take a look of what is hiding in my closet. I always put on some music (at the moment I prefer the new album from Justin Bieber) and make myself a cup of tea. We are not talking about several hours, but just 10-15 more minutes out of the ordinary. Moreover, it’s a pretty cosy little ritual. ;) This will give you an overview of what you actually have in your closet and you don’t end up reaching out for the same old pair of jeans every time.