fnugshaverfnug-fjerner

I har sikkert erfaret, at jeg er meget glad for striktrøjer. Det eneste minus ved dem er, at de har det med at blive nulrede over tid. Man kan ikke nænne at smide dem ud, så de ender bare i skuffen med hyggetøj og forvaskede joggingbukser. Der er dog hjælp at hente. For et par år siden, stødte min mor på en såkaldt “fnug fjerner”. Den fungerer som en næsehårstrimmer (hvis I ellers har prøvet sådan én, haha…), den er bare lavet til tøj, så den suger nulleret ind og skærer det af. Man kan med en lille portion tålmodighed få en virkelig ulden og nulret sweater til at se ud som ny igen. De forhandles hos de fleste isenkræmmere og Kop & Kande. Blot et lille tirsdagstip. ;)

blog, københavn, high-street

I have probably noticed, that I’m very happy about knitted sweaters. The only negative thing about them is that they tend to be peel over time. You don’t have the heart to throw them out, so they just end up in the drawer with nightwear and old sweatpants. However, there is actually something to do about the problem. A few years ago, my mother stumbled upon a so-called “fabric defuzzer.” It works as a nose-hair trimmer (if you’ve tried such one, haha …), it is just made for clothing. With a little patience you can have real wool and cashmere sweaters to look like new again. They can be purchased at most hardware stores and are also available at Amazon. Just a little Tuesday tip. ;)