forlovelser-frierier

Da jeg delte min historie omkring, hvordan jeg blev friet til (læs den HER), opfordrede jeg jer, til at gøre det samme i kommentarfeltet. Jeg ELSKER, når I deler ud af jeres personlige historier – det er skønt at lære jer lidt bedre at kende. Nøj, hvor var de sjove, rørende og ikke mindst underholdende at læse igennem. Alle frierier er unikke og enten meget romantiske eller en anelse kiksede. ;) Uanset hvad er det et øjeblik, man aldrig glemmer. I anledning af at det snart er Valentinsdag, har jeg samlet et lille udvalg af jeres små fortællinger. Jeg håber, det kan give et smil på læben denne grå og kølige fredag eftermiddag. ;)

P.S. Del gerne flere søde, sjove eller anderledes historier om, hvordan I selv eller nogen I kender, er blevet friet til. Så laver jeg en runde to her på bloggen ;)