posy-by-interflora

SPONSORED BY POSY

Glædelig Valentinsdag. ♡ Det er da ganske belejligt, at dagen falder på en søndag i år, hva’? Jeg har sovet længe og blev vækket med morgenbord og blomster, så jeg kunne ikke have bedt om mere. Jeg bliver SÅ glad, når Christoffer giver mig blomster. Om det så er en flot buket fra blomsterhandleren eller et par valmuer fra vejkanten – det er faktisk ligegyldigt. Det er tanken, der tæller.

blog, københavn, high-street
Happy Valentine’s Day. ♡ It’s quite convenient that it falls on a Sunday this year, huh? I have slept in and was awakened with a lovely breakfast table and flowers, so I could not have asked for more. I always get SO happy when Christoffer gives me flowers. Whether it is a beautiful bouquet from the florist or a few poppies from the roadside – it doesn’t really matters. It’s the thought that counts.

posy-blomsterinterflora-posy

Dog tror jeg, at jeg kan tælle på to hænder, det antal gange jeg har fået blomster, på de ti år vi har været sammen, haha… Jeg skal ikke brokke mig, for han er sød til at hjælpe mig med så meget andet og huske mig i mange andre sammenhænge. Alligevel er det virkelig dejligt, når det sker. Allerbedst hvis der ikke er en anledning.

blog, københavn, high-street

However, I think I can count it on two hands the number of times I’ve gotten flowers during the ten years, we’ve been together, haha… I should not complain though, because he is sweet to help me out with so much else and remember me in many other contexts. Nevertheless, it’s really nice when it happens. 

blomster-abonnement

Interflora har netop lanceret et nyt koncept. Det hedder Posy, betyder “lille buket” og er et blomsterabonnement. Et abonnement hvor man fast hver, hver anden eller hver fjerde uge får leveret en fin buket med sæsonens blomster. Der er tre temaer at vælge imellem; “Poetic Touch”, “Mark Style” og “Nordic Chic”. Jeg har fået lov til at teste konceptet de seneste par måneder under temaet “Nordic Chic” og buketterne har været totalt spot on i forhold til min stil alle fire gange. Jeg modtog denne buket i fredags og den er så småt begyndt at springe helt ud – den er simpelthen så smuk. De er altid sammensat på en lækker og casual måde, som virkelig passer godt ind i den skandinaviske boligindretning.

blog, københavn, high-street

Interflora has just launched a new concept. It’s called Posy and is a floral subscription. A subscription where you each, every second or every four week will have delivered a bouquet with seasonal flowers. There are three themes to choose from; “Poetic Touch”, “Mark Style” and “Nordic Chic”. I chose the last option and the bouquets have been totally spot on compared to my style all four times. They are composed in a delicious and casual way, which really fits in well with the Scandinavian interior design.

blomsterabonnement

Det er efter min mening et helt genialt tiltag. Og apropos Valtinsdag, så er det da være den perfekte Valentinsgave, eller måske som plaster på såret, hvis nu han skulle have glemt det i dag. Han slipper endda for selv at skulle købe dem. Det er da win win.  I kan jo passende sende indlægget her videre til jeres bedre halvdel – hint hint. Priserne starter på 199 kr. inkl. levering og I kan læse mere om konceptet HER. Blot et lille tip.

blog, københavn, high-street

It is in my opinion an absolutely brilliant initiative. Especially if you get it as a gift from your better half. ;) It would be quite natural to have it for Valentine’s Day. Maybe you should forward this post to your better half if he had forgotten it this year – hint hint. The prices start at 199 DKK incl. delivery and you can read more about the concept HERE. Just a little tip.