forlovelsesring-halberstadthalberstadt ringforlovelsesring

Flere af jer har spurgt, om jeg ikke ville vise nærbilleder af min forlovelsesring. Hvad I ønsker, skal I få. Jeg kan stadig tage mig selv i bare at sidde og stirre på den. Jeg tænker tilbage på frieriet i Marrakech, på det kommende bryllup og på alle de sjove og hyggelige oplevelser, vi har foran os. Han har gjort det godt ham Christoffer. ;) Jeg er sikker på, at det er en ring, jeg aldrig bliver træt af – både på grund af dens betydning, dens klassiske udtryk og fordi den er meget mig. Han har købt den i Halberstadt i København og var derinde hele tre gange, før han, dagen inden vi tog til Marrakech, besluttede sig for, at det skulle være den. ;) Jeg kunne ikke have valgt bedre selv.

blog, københavn, high-street
Several of you have asked, if I would show some close-ups of my engagement ring. So here you go. Sometimes I just sit and stare at it. I think back at the proposal in Marrakech, the upcoming wedding and all the fun and exciting experiences we have ahead of us. I think Christoffer did a great job with this ring. ;) I’m sure that it’s a ring I will never get tired of – both because of its importance, but also because it’s classical in its expression and very me. He bought it in Halberstadt in Copenhagen and was there three times, before he, the day before we went to Marrakech, decided that it was going to be the one. ;) I couldn’t have chosen it better myself.