mørkegrå-jeans
Det kan være svært at finde et par jeans, som sidder lige i skabet og som har den ønskede “vask”. Ikke desto mindre fandt jeg for nylig et par virkelig pæne mørkegrå jeans. Taljen er hverken for høj eller lav, der er tilpas meget stræk i og så har de den perfekte mørkegrå farve, som passer til stort set alt. De er fra Gina Tricot, hedder Lisa og koster 349 bobs. Blot et lille tip, hvis I er på udkig efter et par nye jeans. Disse kan ihvertfald varmt anbefales. ;)

blog, københavn, high-streetIt can be difficult to find a pair of jeans that fits you perfectly and has the desired “wash”. Nevertheless, I stumbled upon these cool dark grey jeans. The waist is neither too high or too low, they have plenty of stretch and then they have the perfect dark grey color that can be combined with almost any other color. They’re from Gina Tricot and are called Lisa. Just a little tip if you are looking for a new pair of jeans. I can highly recommend these ones. ;)