free-fonts

1. Angelface/HERE, 2. bakery/HERE, 3. Guld Script/HERE, Fox in the snow/HERE, 5. shorelines/HERE, 6. Laser Metal/HERE, 7. Baby fox/HERE, 8. Vegur light/HERE, 9. Dear annabelle/HERE, 10. Biloxi Script/HERE, 11. Learning Curve Pro/HERE, 12. Luna/HERE

Jeg er så småt gået igang med at lave vores bryllupsinvitationer. I samråd med Christoffer, naturligvis. Jeg elsker at sidde og nørkle med det, finde fine skrifttyper og sætte det op på en lækker måde i Photoshop. Hvis man bare er en smule kreativt anlagt, kræver det ikke særlig meget energi at lave sine egne invitationer – om det så drejer sig om bryllup, fødselsdag, barnedåb eller andre større begivenheder (se f.eks. min fødselsdagsinvitation HER). Det vigtigste er at finde nogle pæne skrifttyper, da det sætter stemningen i invitationen. Jeg har her fundet tolv styks, som alle kan downloades helt gratis. :) Jeg håber, I kan bruge dem. Man kan jo også bruge dem til at skrive sjove og søde “quotes”, printe dem ud på A4 eller A3 og hænge dem op som plakater. Find flere gratis skrifttyper HER og HER.

blog, københavn, high-street
I have just started making our wedding invitations. In consultation with Christoffer, of course. I really enjoy to sit and fiddle around with it, to look for cute fonts and to make different layouts in Photoshop. It actually doesn’t require much effort to make your own invitations, whether it’s a wedding, birthday, christening or other major events, if you like being creative (see my birthday invitation HERE). The most important thing is to find some nice fonts, as it really is the key essence, if you want to make a pretty invitation. I have here found twelve fonts, which all can be downloaded for free. :) I hope I can use them. You can also use the fonts to write funny and cute quotes, print them out on A4 or A3 paper and use them as posters. Find more free fonts HERE and HERE.