school-velvet-smooth

SPONSORED BY SCHOLL

Det var dejligt at se, at I var så mange der havde lyst til at deltage i konkurrencen om produkterne fra Scholl. Det er nu også en ganske fin præmie, hvis jeg selv må sige det. ;) Jeg bruger selv fodfilen 2-3 gange om ugen i ca. 1-2 minutter af gangen, når jeg er i bad. Det kommer selvfølgelig an på, hvor tør hud man har, men for mig er det nok til at holde det nede. Derefter smører jeg fødderne ind i cremen. Et par enkelte gange har jeg smurt et rigtig tykt lag på, hoppet i et par bløde sokker og sovet med det natten over. Det gør altså underværker for fusserne. Blot et lille tip. ;)

Nu kan jeg vist ikke trække spændingen længere. Vi skal have fundet en vinder. Jeg har trukket lod og den heldige kartoffel blev Louise Jensen. Stort tillykke. Jeg har sendt dig en mail. Til alle jer andre kan jeg afsløre, at der kommer endnu en spændende konkurrence på bloggen i morgen. ;) – Stay tuned.

blog, københavn, high-street

It was great to see that so many of you wanted to participate in the Scholl giveaway. I use the foot file 2-3 times a week myself for about 1-2 minutes at a time, when I’m in the shower. Of course, it depends on how dry skin you have, but for me it is enough to keep it down. Afterwards I apply the foot cream. A few times I applied a very thick layer, put on a pair of soft socks and slept with it overnight. It does wonders for your tippy toes. Just a little tip. ;)

Now I don’t want to pull the tension anymore. We must have found a winner… The lucky potato is Louise Jensen. Congratulations! I have sent you an email. To the rest of you I can reveal that there will be another exciting competition on the blog tomorrow. ;) – Stay tuned.