custommade-konkurrencecustommade-parfumecustom-blendcustommade-parfumer

SPONSORED BY CUSTOMMADE

Manner, jeg er blevet totalt afhængig af de nye dufte fra Custommade. Både hver for sig og mikset på kryds og tværs. Som førnævnt er det smarte og innovative ved disse ”Custom Blends” nemlig, at de kan blandes alt efter humør og anledning. De er netop blevet lanceret i Custommades flagship butikker og meget snart vil de også være at finde online og i alle deres andre butikker.

I den anledning har jeg fået lov at udlodde alle fire “Custom Blends” til to heldige læsere. Det eneste I skal gøre for at deltage, er at tilmelde jer Custommades nyhedsbrev HER og smide en kommentar med jeres navn til dette indlæg. Konkurrencen løber til og med søndag d. 28. februar og jeg kårer en vinder mandag d. 29. februar. :)

blog, københavn, high-streetMan, I have become totally addicted to the new fragrances from Custommade. Both separately and mixed crisscross. As mentioned earlier, the smart and innovative thing about these “Custom Blends” is, that they can be mixed depending on mood and occasion. They have just been launched in Custommade’s flagship stores and very soon they will also be available online and in all their other stores.

On this occasion, I have been allowed to give away all four “Custom Blends” to two lucky readers. The only thing you need to do to participate is to sign up for Custommade’s newsletter HERE and throw a comment with your name in this post. The contest runs until Sunday the 28th of February and I will announce the winner on Monday the 29th of February. :)