Photo shootMakeup penslerL'oréal Paris photoshootArt installationL'oréal Parismake-up

SPONSORED BY L’ORÉAL PARIS

I december var jeg til et photoshoot i Finland. Årsagen var at L’Oréal Paris har lanceret noget nyt make-up og jeg skulle, sammen med tre andre bloggere fra Skandinavien, medvirke i en video, hvor vi skulle påføre produkterne. Det drejede sig om ”Brow Artist Genius Kit”, som er kit til at forme øjenbrynene med, ”Superliner Perfect Slim” som er en ultra tynd flydende eyeliner og ”False Lash Wings Sculpt” som er deres nye mascara.

Jeg synes, resultatet blev super fint, og produkterne var nemme og effektive at bruge, men jeg må indrømme, at det var en anelse nervepirrende at lægge flydende eyeliner, mens kameraet rullede, haha… Øvelse gør mester – er det ikke det, man siger? Her er lidt billeder bag om kameraet. Jeg glæder mig til at vise jer videoen.

blog, københavn, high-street

Back in December I attended a photo shoot in Finland. The reason was that L’Oréal Paris has launched a new make-up series and along with three other bloggers from Scandinavia I participated in a video in which we should apply the products. These were “Brow Artist Genius Kit“, which is a kit for shaping the eyebrows, “Superliner Perfect Slim“, which is an ultra-thin liquid eyeliner and “False Lash Wings Sculpt” which is their new mascara.

I think the result turned out very nice and the products were easy to use and super effective, but I must admit that it was a bit nerve-wracking to apply liquid eyeliner while the camera was rolling, haha … Practice makes perfect, right? ;) Here are some behind the scenes pictures. I look forward to showing you the video.