forårsjakkechanel-boy-bagnike-sneakersdyrehavensneakers
Indeholder reklame links: coat/Zara, sweater/H&M (similar HERE), jeans/Gina Tricot HERE, sneakers/Nike HERE, bag/Chanel, sunglasses/Stella McCartney, necklace/Nuit et Linette HERE

Christoffer og jeg tog i går en tur i Dyrehaven for at gå tur. Vi havde taget the og guf med og havde planlagt at skulle sidde på en bænk i solen. Da vi nærmede os Dyrehaven, drev et stort skydække ind over os, så vi endte i stedet med at gå en kort tur og drikke the i bilen, haha… Vi nåede også lige at skyde et par billeder af dagens kluns, som var temmelig casual og behageligt. God søndag, allesammen.

blog, københavn, high-street
Christoffer and I went for a walk yesterday. We had brought tea and snacks with us, but as we approached the park the weather turned cold and foggy, so we ended up taking a short walk and drinking tea in the car instead, haha… We also managed to shoot a few pictures of yesterday’s look which was pretty casual and comfy. Have a great Sunday, everybody.