naturlige-krøller

I mine teenage år var jeg ikke fan af mine naturlige krøller. Jeg kunne ikke finde ud af at sætte dem ordenligt, så det var nemmere at glatte dem ud. Det gjorde jeg så hver morgen i 5-6 år. Jeg behøver nok ikke at sige, at det slider på håret at udsætte det for så meget varme hver eneste dag. Med tiden har jeg lært, hvordan jeg skal pleje og vaske mit hår og hvilke produkter der får det bedste frem i krøllerne. Jeg glatter eller krøller stadig mit hår, men slet ikke i samme grad som for 5-10 år siden. For nylig anbefalede min veninde Linette mig en hårskum, som hun har brugt i mange år. Den er fra Paul Mitchell og hedder ”Sculpting Foam”. Den fremhæver og samler krøllerne uden at få dem til at klistre sammen. Jeg kan virkelig varmt anbefale den til de af jer, der har naturlige krøller eller fald i håret. Jeg fandt den selv på tilbud HER. Blot et lille tip.

blog, københavn, high-street
In my teenage years I was not a fan of my natural curls. I could not figure out how to style them properly, so it was just easier to straighten them out. I did this every morning for 5-6 years. Over the years I have learned how to take care of and how to wash my hair and what products to use to bring out the best in my curls. I still straightens and curls my hair sometimes, but not as often as before. Recently, my dear friend Linette recommended me to try a new hair foam, which she has been using for years. It’s from Paul Mitchell and is called “Sculpting Foam”. It highlights and brings together the curls without causing them to stick together. I really highly recommend it to those of you who have natural curls. I found it on sale HERE a few weeks ago. Just a little tip.

curly-hairpaul-mitchell