sneakers
Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

I dag kan man virkelig fornemme, at foråret er over os. Det er simpelthen så dejligt. Det længe ventede forår. :) Temperaturen tillader langt om længe, at vi kan finde vores sneakers frem fra gemmerne og smide de tykke og tunge vinterstøvler på loftet. I samme anledning har jeg fundet tolv fine par, som jeg håber, I kan lade jer inspirere af. Har I nogle favoritter?

blog, københavn, high-streetToday you can really feel that Spring is upon us. It makes me so happy. :) The temperature is finally allowing us to wear sneakers again and it’s about time to hide away the chunky Winter boots and thick coats. In the same occasion, I have found twelve cool pair of sneakers which I hope you can let yourselves be inspired by. Do you have any favorites?