twisted-hairstyle
Yaay! Så blev det fredag. Jeg er stadig i Helsinki med L’Oréal Paris og skal skyde video hele dagen. Når man er på sådanne skydninger, kan man ikke lade helt være med at drømme om, hvis man bare havde en dygtig hårstylist og makeupartist, der kunne sætte ens hår og lægge sminke hver morgen. De kan virkelig nogle tricks. ;)

Apropos hår… Det er blevet tid til at dele ugens frisure. Denne gang har jeg valgt at lave guiden som en film, da flere af jer ofte har efterspurgt det. Som I forhåbentlig kan fornemme, er den super nem at lave. Man snor simpelthen bare håret, fører det rundt om baghovedet og sætter det fast med et par hårnåle. Hvis man vil gøre lidt ekstra ud af det, kan man vælge at krølle det resterende hår, som hænger løst. Derved bliver frisuren lidt mere festlig. Jeg håber, I kan lide den. Find flere nemme håropsætninger HERHER og HER.

blog, københavn, high-street

Yay! Finally Friday. I’m still in Helsinki with L’Oréal Paris shooting a makeup video all day. When you have your hair and makeup done by professionals, you can’t stop dreaming of having your own personal makeup and hair stylist, haha.. It would be such a a luxury to have someone doing hair and makeup for you every morning. :)

Speaking of hair… It’s time to share this week’s hairstyle. This time I have chosen to show you the guide in a video, as many of you have often asked for it. As you hopefully can see, it is super easy to make. You simply make a twist in your hair, put it around the back of your head and attach it with a few bobby pins. If you want to do something extra, you can choose to curl the remaining hair. I hope you like this hairstyle. Find more easy updos HEREHERE and HERE.

[youtube width=”750″ height=”435″]https://youtu.be/q–sF3j3BOU[/youtube]