plakater

SPONSORED BY DESENIO

Det er første gang jeg viser et glimt af denne side af vores køkken. Mange af jer har efterspurgt at se lidt flere billeder, men det har indtil nu set rimelig tomt ud, da vi ikke har kunne beslutte os for, hvad vi ville have på væggene. Jeg synes, det er et af de rum, der er sværest at finde plakater og billeder til, da de gerne må passe til den stemning, der er i et køkken. Vi endte med at vælge en ganske simpel og stilren poster med “The red wine guide“. Jeg synes, den passer rigtig godt ind i vores minimalistiske køkken samtidig med at den giver stemning. :) Den er fra Desenio, som har et hav af fine plakater og rammer til ganske rimelige priser. Vores plakater i spisestuen er fra samme sted og vi var begge enige om, at der gerne måtte være en lille sammenhæng mellem billederne i både spisestuen, entréen, stuen og køkkenet. Hvad synes I om den? :) God aften, alle sammen.

blog, københavn, high-street
This is the first time I show a glimpse of this side of our kitchen. Many of you have asked to see some more pictures, but it has until now been very empty as we have had a hard time choosing what we wanted on the walls. We ended up choosing a quite simple and stylish poster with “The red wine guide“. I think it fits very well into our minimalistic kitchen. :) It’s from Desenio, which has a huge assortment of cool posters and frames at a very reasonable price range. Our posters in the dining room are from the same webshop and we both agreed that there should be a slight correlation between the posters in both the dining room, the hallway, the living room and the kitchen. What do you think of it? :) Have a great evening, everybody.

plakat-butikkøkken-plakatred-wine-guide