personlig-træner-københavnnike-air-theapersonlig-træner

TRÆNINGSTIMERNE ER SPONSORERET AF STRICK PERFORMANCE

Jeg har aldrig været en fitness freak. Jeg har i perioder trænet meget, men altid mistet interessen igen. Det har simpelthen ikke sagt mig noget. Jeg har dog længe gerne ville i gang, for det er vigtigt at holde sig sund og frisk og ærlig talt så bliver man ikke ligefrem strammere i kødet med alderen. Desuden er der et bryllup, der venter lige om hjørnet. ;)

Jeg vil hovedsagligt gerne strammes op og desuden tabe et par kilo, der har sneget sig på i løbet af vinteren. Jeg ved godt, at jeg er temmelig slank og flere af jer sidder sikkert og ryster på hovedet over, at jeg gerne vil være et par kilo lettere. Man kan læse meget mellem linjerne, så jeg vil starte med at slå fast, at jeg er tilfreds med, hvordan jeg ser ud, men jeg har det bare bedre med mig selv, når mine jeans ikke strammer. Det vigtigste for mig er at blive strammet op og få en sund krop både indvendig og udvendig. Jeg trænger virkelig til at røre mig lidt, da mit job er meget stillesiddende. Det er der heldigvis råd for.

Jeg har ikke trænet i over et år, så jeg er virkelig i dårlig form. Jeg har derfor teamet op med Malte Strickertsson, som de næste mange måneder, vil være min personlige træner og guide mig gennem forløbet. Jeg ved ikke helt, hvad det er, jeg er gået ind til, haha… Jeg var til min første træning i dag med Malte, hvor jeg først blev vejet og fik målt fedtprocent. Dernæst stod den på squats og lunges med en kettlebell, mavebøjninger og planken, hvor Frøken Spaghettiarm her virkelig blev sat på prøve. ;)

Jeg bliver aldrig fanatisk og I vil ikke se mig dele hashtags som #healthyliving og #fitspo. Jeg kommer til at dele ud af de erfaringer, jeg gør mig undervejs og èn gang ugentlig vil jeg vise mit træningsprogram og Malte vil komme med tips til gode øvelser osv. Benyt hashtagget #TeamDueholm hver gang I har trænet, så vi kan motivere og inspirere hinanden. Så lover jeg, at komme med opmuntrende kommentarer, haha.. ;) Det kunne være fedt, hvis vi kan hjælpe hinanden lidt på vej. Jeg synes seriøst, det er svært at tage sig sammen, men hvis vi er fælles om det, bliver det meget nemmere. Det håber jeg i hvert fald, at I har lyst til. Jeg håber for alt i verden ikke, at dette indlæg giver jer dårlig samvittighed over manglende træning, men derimod kan motivere jer til at komme i gang. Og til de af jer, der allerede træner, håber jeg, at dette projekt kan give jer lidt ny inspiration og I kan motivere os andre. Hvad siger I? Er I med mig? :) Der er ihvertfald no way back for mig, efter jeg har skrevet det her indlæg, haha…

Mine nuværende tal:
– Vægt: 56,9 kg.
– Højde: 175 cm.
– Muskelmasse 41 kg.
– Fedtprocent: 24 %
– Fedtmasse: 13,7 kg.
– Metabolisk alder: 17 år (yaaay!)

blog, københavn, high-street

I’ve never been a fitness freak. I have at times been training a lot, but always lost the interest again. However, I have for a long time wanted to get in shape and get more healthy. Especially considering the upcoming wedding. I would like to tighten up and lose a few kilos that I have gained over the Winter. I know that I’m pretty slim and more of you probably think it’s silly that I want to be a few kilos lighter. I will start by saying that I’m pretty happy with how I look, but I just feel better about myself when my jeans are not too tight. The most important thing for me is to get a healthy body both inside and out.

I have not trained for over a year, so I’m really in a bad shape. I have therefore teamed up with Malte Strickertsson that the next several months will be my personal trainer. I do not quite know what I have gone into, haha… I met up with Malte for the first time today and got weighed and had my body fat measured. Then we did some squats and lunges with a kettlebell, crunches and plank and Miss Spaghetti arm was really put to the test. ;)

I will never be fanatical and you will not see me sharing hashtags as #healthyliving and #fitspo. I am going to share the experience I make along the way and once a week I will show my training program and Malte will provide us with good exercisement tips and so on. Use the hashtag #TeamDueholm every time you have trained, so we can motivate and inspire each other. It would be cool if we can help each other a bit. Seriously, I think it’s hard to pull myself together, but if we do it together, it becomes much easier. What do you say? Are you with me? :) There is certainly no way back for me after I wrote this post, haha ​​…

My current numbers:
– Weight: 56.9 kg.
– Height: 175 cm.
– Muscle mass 41 kg.
– Fat percentage: 24%
– Fat mass: 13.7 kg.
– Metabolic age: 17 years (yaaay!)