[youtube width=”750″ height=”440″]https://www.youtube.com/watch?v=8p5djx5oE-0&nohtml5=False[/youtube]

SPONSORED BY L’ORÉAL PARIS

Som nogle af jer måske kan huske, var jeg en tur i Finland med L’Oréal Paris for en måneds tid siden. Årsagen var, at jeg skulle skyde en kampagne med tre andre bloggere fra Skandinavien – Emilie fra Norge, Victoria fra Sverige og Kira fra Finland. L’Oréal Paris har nemlig netop lanceret en ny mascara ”Mega Volume Miss Hippie”, som er omdrejningspunktet i kampagnen.

Vi blev alle fire stylet i ægte hippiestil under hvert vores tema. Mit hed ”Free Spirited Bohemian” og jeg fik blomster i håret, frynsenederdel og store smykker på. Lige en styling efter mit hoved – jeg ville elske at se sådan ud på Roskilde Festival til sommer. ;) Jeg synes faktisk, at blomsterne i håret var så fine, at jeg overvejer, om jeg skal gøre det efter til brylluppet på den ene eller anden måde.

Vi skulle selv lægge makeup i videoen, hvor jeg fik rig mulighed for at prøve den nye “Mega Volume Miss Hippie” mascara. Som navnet lover, giver den masser af volumen og den tykke børste er super nem at styre. Den holdt sig fin uden at drysse under hele skydningen og det var på trods af vindmaskiner og varme lamper. Så den får mange anbefalinger herfra. :)

Jeg har virkelig glædet mig til at se resultatet og ikke mindst at dele det med jer og nu er videoen endelig blevet offentliggjort. Jeg synes personligt, den er blevet super fin og den fanger den hippiestemning, som der var tiltænkt. Hvad synes I om den? ;) Jeg glæder mig til at vise jer mere fra kampagnen og skydningen i Finland. Inden længe vil jeg dele en step-by-step guide, så I kan se, hvordan jeg har lagt min makeup.