kontor-københavntynde-bøjlerloppemarkedlalaleibalenciaga-sandalerloppeskolekridtmarrakech-tæppe

Mette Marie og jeg holdt som sagt loppemarked i vores lille kontor i går fra 13-18. Da klokken var ti minutter i tolv, var vi endelig færdige med at pakke vores loppegrej ud. Mette Marie var kommet til at love, at vi ville servere kage og saftevand, så på lidt over en time formåede vi at nå i Søstrene Grene, købe cupcake forme og guf og bage chokoladekage muffins. ;) Vi havde ingen skåle på kontoret, så herligheden blev bikset sammen i en stor glasvase, som I måske så på Snapchat (@Cdueholm), haha…

Klokken nåede lige at slå 13, før en masse af jer søde læsere bankede på døren og hele dagen igennem stod den på hyggesnak, kagespisning og tøjsalg, selvfølgelig. ;) Hold nu helt op hvor var det hyggeligt, at så mange af jer havde lyst til at kigge forbi. Jeg elsker virkelig, når jeg kan få lov til at sætte ansigt på nogle af jer, der følger bloggen og lære jer en lille smule bedre at kende. Det var simpelthen så hyggeligt at møde jer. Tak fordi I kom. Vi overvejer snart at holde noget igen – er der stemning for det?

blog, københavn, high-streetAs I mentioned earlier, Mette Marie and I held a flea market in our little office yesterday. One hour before we opened the doors, we still needed to buy some cup cake molds and bake some cakes. We had no bowls in the office, so we had to make the pastry dough in a large glass vase, as you perhaps saw on Snapchat (@Cdueholm), haha…

It worked our just fine and we managed to make everything ready before 1 o’clock when a lot of you sweet readers knocked on the door. It was such a great day and it was really cosy that so many of you stopped by. I LOVE to meet you guys in real life and get to know you a little bit better. Thanks for coming. ;)