[youtube width=”750″ height=”450″]https://youtu.be/4-4NcGTaxjo[/youtube]

SPONSORED BY L’ORÉAL PARIS

Endelig kan jeg afsløre min step-by-step makeup video, som jeg skød i Finland med L’Oréal Paris i marts måned. Mit tema var som sagt ”Free Spirited Bohemian” og i videoen skal det ligne, at jeg gør mig klar til festival.

Vi skulle selv lægge makeup i videoen og produkterne jeg brugte var øjenskygge paletten ”Color Riche La Palette Nude” i farven ”02 Beige”, eyelineren “Infallible Stylo Eyeliner” i farverne “301 Night Day Black” og ”317 Turquoise Thrill”, læbestiften ”Color Riche Matte” i farven ”227 Hype” og så selvfølgelig den nye mascara ”Mega Volume Miss Hippie”, som netop er blevet lanceret og som er fokuspunkt i kampagnen. Produkterne var alle super nemme at påføre – og det var på trods af, at der stod 20 mennesker og kiggede og et kamera der rullede, haha… Det var en lille smule angstprovokerende, men det gik faktisk ganske glimrende med en smule assistance fra en sød make-up artist. ;)

Det er en lidt vild makeup i forhold til, hvad jeg plejer at gå med, men jeg synes, resultatet blev super cool og når man skal på festival, må man gerne skeje lidt ud. Jeg har glædet mig helt vildt til at dele resultatet med jer og jeg håber, I kan fornemme, hvordan jeg lægger min makeup step-by-step. Hvad synes I om videoen? ;)

mega-volume-miss-hippiemiss-hippie-mascara