marrakech

SPONSORERET AF EXPEDIA

En af de bedste rejser jeg har været på de seneste år, var turen til Marrakech. Det bedste ved den var selvfølgelig, at Christoffer faldt på knæ, men byen var også meget anderledes og spændende end mange andre, jeg har besøgt. Der var enormt meget at lave og en af de oplevelser, jeg husker bedst, var vores tur i hammam med efterfølgende massage. Det var simpelthen så dejlig afslappende – i hvert fald for mig. Christoffer fortalte mig efterfølgende, at han havde været noget anspændt og nervøs, da han vidste, at han skulle fri, inden dagen var omme. Af samme grund snakkede vi om, at gøre det igen, fordi han overhovedet ikke havde nydt det. Den stakkels fyr. ;) Det kostede dog alligevel omkring 600 kr., så vi blev nærige og købte i stedet endnu et (unødvendigt) gulvtæppe til samlingen, haha!

Expedia kører i øjeblikket en kampagne, hvor de gør opmærksomme på, at man i gennemsnit sparer hele 680 kr. ved at booke fly og hotel samlet gennem dem. Vi booker normalt altid de to ting separat, for jeg indtil nu har været overbevist om, at det var den billigste måde at gøre det på. 680 kr. er faktisk temmelig meget. Havde vi f.eks. sparet det på vores Marrakech tur, kunne vi snildt have taget en tur mere i hammam uden at tænke over det.

Christoffer og jeg er begge enige om, at vi gerne vil rejse mere. Opleve verden sammen. Både lange ferier til eksotiske rejsemål og kortere storbysferier. Faktisk er det lige før, at man kan få en forlænget weekend til en storby, for det man i gennemsnit sparer hos Expedia, hvis man rejser et par gange om året. Hermed er tippet i hvert fald givet videre. I kan læse flere gode rejsetips på deres blog HER. God eftermiddag, allesammen.