pixieroque-madamefrokost-østerbro

LUNCH IN THE SUN WITH SIS

Jeg mødtes i går med min dejlige søster til en frokost på vores begges favorit stamcafé Pixie på Østerbro. Det var virkelig skønt at sidde dér i solen og snakke om alt og ingenting. Vi bestilte begge deres populære croque madame med salat ”on the side”. ;) Den var fyldt med ost, skinke, cremet sennepsdressing og med et spejlæg på toppen. Den smagte virkelig himmelsk, så hvis I ikke er bange for kulhydrater, kan jeg varmt anbefale jer at slå et smut forbi Pixie og prøve netop denne. Mums!

blog, københavn, high-streetYesterday I met up with my dear sister for a lunch at our favorite café Pixie in Copenhagen. It was really nice to sit there in the sun and talk about everything and nothing. We both ordered their popular croque madame with salad on the side. ;) It was filled with cheese, ham, a creamy mustard dressing and with a fried egg on top. It tasted heavenly, so if you are not afraid of carbs, I highly recommend you to swing by Pixie and try it out. Yummi!