bay-goodies
1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg sidst har delt “Ebay goodies” med jer her på bloggen. Da flere af jer har efterspurgt det, har jeg valgt at tage føljetonen op igen. Jeg håber, I kan lide udvalget ovenfor. Jeg har selv netop klikket halskæden og nøgleholderen hjem. :) Hvis I er i tvivl om, hvordan man handler på Ebay, toldregler og meget mere, kan I læse min Ebay guide HER. God lørdag, allesammen.

blog, københavn, high-street

It’s been a while since I’ve shared some “Ebay goodies” with you guys here on the blog. Since several of you have ask for these kind of posts, I’ve chosen to take up the serial again. I hope that you like my picks. I’ve just bought the necklace and key holder myself. :) Have a great Saturday, everyone.