hippiemiss hippie mascarafotoskydningphotoshootproduktionsselskabvictorie törnegrentøjfringe skirth&m

SPONSORERET AF L’ORÉAL PARIS

Noget af det bedste ved at have en blog er alle de sjove oplevelser, der følger med og alle de inspirerende mennesker, man møder. Jeg føler mig ekstremt heldig at få lov til at arbejde sammen med internationale brands og ikke mindst at møde andre bloggere fra hele verden. Det havde jeg ikke regnet med, da jeg startede bloggen for snart 7 år siden. :)

Et af de samarbejder, jeg er mest stolt af, er samarbejdet med L’Oréal Paris. Jeg har efterhånden lavet en del med dem og det er virkelig spændende at få indsigt i, hvordan så stort et brand arbejder og tænker. De er altid top professionelle og det er en fornøjelse at være med på en skydning, hvor der er helt styr på tingene. Jeg bruger dagligt flere af deres produkter og jeg tror sågar, at min første mascara var netop herfra. Det er derfor et brand, som jeg virkelig kan stå inde for.

Der er dog sket meget med deres produkter siden jeg var 13-14 år og fik mine første makeup produkter og et af de nyeste skud på stammen er som sagt mascaraen Mega Volume Miss Hippie. Som navnet lover, giver den masser af volumen, men samtidig forlænger den også vipperne en hel del. Billederne ovenfor er fra photoshootet i Finland. Jeg håber, det kan give et lille indblik bag kulisserne. ;)