La-plancha-baliseminyak-spisestederlanternerislanternelanternerseminyak

I går aftes tog vi ud og spiste på strandbaren La Plancha i Seminyak. Jeg havde læst om stedet, inden vi tog til Bali, og det skuffede bestemt ikke! Det var simpelthen SÅ hyggeligt med alle de farvede parasoller, fatboys og loungemusik. Pudsigt nok mødte jeg en sød læser på vores hotel samme eftermiddag, som selv havde været der i forgårs og anbefalede os at prøve deres tunsteak. Mums, hvor var den lækker! Så hvis I nogensinde kommer til Bali, må I love mig, at tage et smut forbi.

Sidst på aftenen købte Christoffer og jeg en rispapirslanterne af en gadesælger og sendte den til himmels med hvert vores ønske. Det er sådan en fin tradition og det er super ærgerligt, at de er blevet ulovlige i Danmark. Det kunne ellers være en rigtig fin ”happening” til brylluppet. :) God aften, allesammen. <3

blog, københavn, high-streetLast night we went out for dinner at the beach bar La Plancha in Seminyak. I had read about the place before we went to Bali and it certainly didn’t disappoint us! It was SO cozy with all the colored parasols, fatboys and lounge music. The same afternoon I met a sweet reader at our hotel who recommended us to try their tuna steak. Yummy, it was so tasty! So if you ever come to Bali, you have to promise me to stop by this place.

Late in the evening Christoffer and I bought a lantern of a street vendor and sent it to up in the sky with a wish. It’s such a lovely tradition and it’s super annoying that they have become illegal in Denmark. It could otherwise be a really nice happening for uor wedding. :) Have a lovely evening, everybody. <3