jane-kønig-stjernetegnsweater1guld-halskædechanel-boy-bag2munthe-tørklædemoon-earringecco-sneakers2forlovelsesring4certina-watchasos-støvler@2xchloe-taske
Det er detaljerne i et outfit, der gør forskellen og sætter prikken over i’et, hvis I spørger mig. :) Et stort tørklæde, nogle fine smykker, et par lækre støvler eller en flot taske kan peppe et meget hverdagsagtigt look op på nul komma fem. Her er lidt forskellige detaljebilleder fra de seneste par måneder. Jeg håber, I kan lade jer inspirere lidt af det. God dag til jer alle.

blog, københavn, high-streetIt’s the detail in an outfit that makes the difference and puts the icing on the cake, if you ask me. :) A big scarf, some pretty jewelry, a pair of cool boots or a nice bag can spice up an everyday look in no time. Here are a few detail pics from the last couple of months. I hope you can get a little inspired from them. Have a great day, everyone.