buksedragtstråhatrød-buksedragtjumpsuit

Playsuit/Gina Tricot HERE, hat/Pico, sunglasses/Stella McCartney, shoes/Zara, necklaces/Nuit et Linette HERE

Godeftermiddag allesammen. Eller måske jeg burde sige godaften for her er kl. 23.10. Som I muligvis har set på Instagram, er vi kommet til byen Amed, der ligger i den nordøstlige del af Bali. Her er meget mere fredeligt end I Seminyak og man kommer fuldstændig ned I gear. Min mor og jeg har ligget ved poolen det meste af dagen og slappet af og læst bøger, mens Christoffer har været ude og dykke i et gammelt skibsvrag. Jeg må vise jer nogle videoklip på et tidspunkt. :)

Det meste af tiden hernede, går jeg rundt i badetøj, men forleden aften hoppede jeg i min nye røde buksedragt, som jeg købte i Gina Tricot lige inden afrejse. Den er dejlig luftig at gå rundt i hernede og det tror jeg bestemt også, den bliver til sommer i Danmark. Jeg kan virkelig godt lide mønsteret, den bare ryg og ikke mindst farven. Det er som om, at det er lidt nemmere at gå med farver, når man er sydpå… Eller er det bare mig?

blog, københavn, high-streetGood afternoon everybody. Or maybe I should say good evening because here in Bali it’s 11AM. As you may have seen on Instagram, we have arrived in the city of Amed, situated in the Northeastern part of Bali. Here is much more peaceful than in Seminyak. My mother and I have been lying by the pool most of the day taking it easy and reading books while Christoffer has been out diving in an old shipwreck. I have to show you some video clips of that soon. :)

Most of the time here, I walk around in swimwear, but the other night I put on my new red jumpsuit which I bought in Gina Tricot just before we left. It is lovely and airy to wear these hot evnings in Bali. I really like the pattern, the deep back and especially the color. It’s as if it’s a little easier to go with colors when your on vacation… Or is it just me?