blue-moon-villashotel-bali-amedhotel-bali-amedhotel-amedblue-moon-villa-bali
Hvis man er til dykning, snorkling og fred og ro er byen Amed værd at besøge på Bali. Vi har været her i tre nætter, hvor vi virkelig er kommet helt ned i gear. Vi bor på hotellet Blue Moon Villas Resort, som jeg fandt på nettet via Pinterest, kort inden vi tog afsted. I modsætning til mange andre hoteller, skuffede billederne på nettet bestemt ikke. Faktisk tværtimod. Det er et af de hyggeligste hoteller, jeg nogensinde har boet på. Der er virkelig kælet for detaljerne og infinity poolen taler vist for sig selv. :) Det er ikke super budgetvenligt, men heller ikke i den helt dyre ende og jeg vil sige, at man får meget for pengene. Mange varme anbefalinger herfra.

blog, københavn, high-streetIf you are into diving, snorkeling and like peace and quiet the city of Amed is for sure worth visiting in Bali. We have been here for three nights now and we live at Blue Moon Villas Resort, which I found online via Pinterest, shortly before we left. Unlike many other hotels, the pictures from the internet didn’t disappoint us at all. In fact, quite the contrary. It is one of the loveliest hotels I’ve ever stayed at. There are many fine details and the infinity pool speaks for itself. :) It’s not super budget friendly, but neither very expensive and I would say that you get good value for your money. I can highly recommend it.