hotel-w-balicafe-balibali-templeseminyak-balihotel-på-bali
Efter vores første uge på Bali er jeg allerede fuldstændig forelsket i stedet. Det er virkelig det rene paradis! :) Her er sindssygt smukt, absurd lækker mad og menneskerne hernede er bare mega søde og hjælpsomme. Her er nogle random billeder fra de seneste par dage. Jeg vil i øvrigt anbefale jer at kigge med senere, hvor Frederikke Kjær Wærens, som står bag Instagramprofilen af samme navn @frederikkewaerens, vil gæsteblogge her hos mig. Jeg har fulgt Frederikke i virkelig lang tid og bliver altid inspireret af hendes lækre billeder og æstetiske sans. Så det kan I godt glæde jer til. :)

blog, københavn, high-streetI’m already totally in love with Bali after spending a week here. It really is a true paradise! :) It’s insanely beautiful, the food is very delicious and the people down here is just so sweet and helpful. Here are some random photos from the past few days. I would also recommend you to stop by the blog later as Frederikke Kjær Wærens, behind the Instagram profile of the same name @frederikkewaerens, will be guest blogging. I followed Frederikke for a really long time and am always inspired by her delicious pictures and aesthetic sense.