gynge-gili-trawanganswing-gili-trawangan

Vi har nu forladt Gili Trawangan efter at have tilbragt fire dejlige dage på øen. Vi har snorklet, slappet af, været på udflugt og hængt ud på de lækre strande. Der findes tre Gili øer, hvoraf Gili Trawangan er den største. Den er kendt for at være den mest turistede med høj technomusik og fest og farver. Jeg vil dog sige, at det kommer helt an på, hvor på øen man befinder sig. Vi boede på den nordlige side, hvor der er mere stille og roligt med hyggelig loungemusik, hængekøjer i træerne og lækre strande uden særlig mange mennesker. Det var SÅ lækkert og vi boede i de hyggeligste små bungalows lige ud til stranden. Jeg skal nok komme med en hotelanbefaling snarest. Indtil da kan I se mere på Instagram HER, hvor jeg også har lagt nogle billeder op fra stedet.

Vi overvejede også stærkt, om vi skulle tage til Gili Air og Gili Meno, men fordi tiden var knap, valgte vi at blive på Gili Trawangan. Jeg har dog også hørt, at de to andre øer skulle være helt fantastiske. Ovenfor er et par billeder fra gårsdagens solnedgang på en af de mange fine gynger, der står langs strandende hernede. Jeg var iført ny bikini og stråhat fra Nelly. God eftermiddag til jer alle. ;)

blog, københavn, high-streetWe have now left Gili Trawangan after spending four wonderful days on the island. We’ve been snorkeling, relaxing and hanging out on the beautiful white beaches. There are three Gili islands whereas Gili Trawangan is the largest one. It is known to be the most touristy with loud techno music. However, I would say that it all depends on where on the island you stay. We lived on the North side where there is more quietly with cozy lounge music, hammocks in the trees and gorgeous beaches without so many people. It was SO nice and we lived in the cutest little beach bungalows. I’ll come up with a hotel recommendation soon. Until then, you can see more on Instagram HERE, where I have uploaded some pictures from our hotel.

We also strongly considered if we should go to Gili Air and Gili Meno, but because time was short, we chose to stay on Gili Trawangan. However, I have also heard that the other two islands should be absolutely fantastic. Above are a few pictures from yesterday’s sunset on one of the many cute swings that are to be found on Gili Trawangan. I was wearing a new bikini and straw hat from Nelly. Have a lovely afternoon everyone. ;)