maxi-dresskjole-til-bryllupmaxi-kjolesmuk-lang-kjole
Vi er netop kommet til Ubud, som er en hyggelig lille by, der ligger lidt inde i landet. Her er spækket med små økologiske og vegetariske caféer, de fineste små kunstneriske butikker med alt fra malerier til håndlavede smykker og yogacentre på hvert gadehjørne. Naturen i Ubud er også helt fantastisk med rismarker og vandfald. I morgen har min mor fødselsdag. Hun fylder faktisk rundt, hele 60 somre, så vi har planer om at skulle ud og bade i et vandfald. :) Følg endelig med på Instagram HER og på Snapchat @Cdueholm, hvis I skulle have lyst. Billederne ovenfor er fra en aften på Gili Trawangan, hvor jeg var hoppet i en super fin og farverig kjole fra Asos.

blog, københavn, high-streetWe have just arrived in Ubud which is a nice little town located slightly inland. It’s filled with small organic and vegetarian cafés, the finest little art shops with everything from paintings to handmade jewelry and yoga centers on every street corner. The nature in Ubud is also quite amazing. Tomorrow it’s my mother’s birthday, so we plan to go out and swim in a waterfall. :) Feel free to follow our day on Instagram HERE and Snapchat @Cdueholm. The pictures above are from a night in Gili Trawangan where I wore a super cute and colorful dress from Asos.