DJI-drone-phantom

Indbegrebet af voksenlegetøj ♡

rismarker-ubud

Rismarkerne i Ubud

DJI-Phantom-drone

^^Find Holger^^

Inden vi tog afsted til Bali, nåede Christoffer og jeg at købe os fattige i nyt udstyr. Vi havde længe talt om, at vi gerne ville have en drone og dagen inden vi tog afsted, tog vi en hurtig beslutning og købte en DJI Phantom. Vi har hørt utallige skrækhistorier om droner, der er faldet ned, kommet ud af kurs eller simpelthen forsvundet…  Det var derfor en smule angstprovokerende, de første gange vi skulle sende Holger, som vi har døbt den, til vejrs. ;) Vi har dog så småt fundet ud af, hvordan den fungerer og det er ikke længere med rystende hænder, at vi sender den op. Det er faktisk mega sjovt at flyve med sådan en tingest, da den kan fange de vildeste vinkler. Den er virkelig indbegrebet af voksenlegetøj. Vi har filmet nogle videoklip til jer, som jeg snart viser i en lille Bali film.

blog, københavn, high-street
Before we left for Bali, Christoffer and I decided to buy a drone – a DJI Phantom. We’ve heard countless of horror stories about drones that have fallen down or simply disappeared… It was therefore a little anxiety provoking, the first times we sent it up in the air. However, we have gradually found out how it works and it’s not that scary to fly with it anymore. :) It’s actually really fun as it can capture the most amazing angles and it’s such a cool experience to see everything from above. We have filmed some videos for you, as I will soon show in a small Bali film very soon.