brunchlejlighed-københavnchiagrødbrunch-for-dinnerbrunch-sund
Det fedeste ved at være voksen er, at man kan gøre, lige hvad man har lyst til uden at spørge om lov. Man kan f.eks. spise tre is om dagen, gå i seng når man vil eller, som vi gjorde til aften, lave brunch til aftensmad. Det var altså lidt hyggeligt at spise chiagrød med jordbær og toastbrød med æg kl. 7, mens solen var ved at gå ned. Det kan godt anbefales. ;) Nu står den på bryllupsplanlægning inden sengetid. Vi har stadig en del løse ender, så vi bruger alle ledige timer på at få det på plads. Hvad har I brugt søndagen på? :)

blog, københavn, high-streetThe coolest thing about being an adult is that you can do whatever you want without asking for permission. For instance you can eat three ice creams a day, go to bed when you want to or make brunch for dinner, like we did tonight. It was really cozy to eat chia pudding with strawberries and toast bread with eggs while the sun was going down. I can highly recommend that. ;) Now we will do some wedding planning before bedtime. We still have some loose ends, so we use all available hours to get it in place. What have you guys been doing this Sunday? :)