image19 image17 image20 image15 image13Jamen altså! Det var simpelthen sådan en skøn dag i går. Min dejlige mor holdt 60-års fødselsdagsbrunch for en masse veninder. Faktisk intet mindre end 29 dejlige damer. Det blev holdt på den hyggeligste lille café i Hørsholm og vejret kunne ikke have været bedre. Det var i det hele taget sådan en fin dag med mange grin, sjove indslag og en masse rørende ord. Jeg havde selv lavet en lille quiz og fik med noget bævrende stemme sagt et par søde ord til hende. Pyha, jeg kom sådan til at tænke på vores kommende bryllup – jeg må hellere tage den vandfaste mascara på den dag, haha! Det er som om, at jeg er blevet mere sentimental med alderen… Er der andre, der har det på samme måde? :) På vejen hjem lokkede jeg min mor til at forevige dagens kluns. Jeg var nemlig hoppet i min nye kjole, som jeg fandt på loppemarkedet i søndags og et par gamle sandaler fra Zara. Jeg håber også, at I nyder weekenden. ;)

blog, københavn, high-streetYesterday was just such a wonderful day. We celebrated my dear mother’s 60th birthday with all her best friends. It was held at the cosiest little café and the weather could not have been any better. Altogether it was a great day with many laughs and fun and tounching speaches. I got so emotional when I had to say a few words to her. Afterwards I got to think of our upcoming wedding. I’d better apply the waterproof mascara that day. ;) It is as if I have become more sentimental with age… Are there others who feel the same way? :) On the way home my sweet mom shot a few pics of my outfit. I was wearing my new dress which I bought at the flea market last Sunday. I hope you are enjoying the weekend too.