vielsesringehanne-bloch-kjolenuit-et-linettesmykke-redskabernuit-et-linette-smykker
Christoffer og jeg var i dag forbi min søde og meget talentfulde veninde, Linette, som står bag smykkemærket Nuit et Linette. Vi er nemlig sammen med Linette ved at designe vores egne vielsesringe. Hun har et bredt sortiment af lækre smykker og laver også bestillingsopgaver, så det var helt oplagt, at hun skulle hjælpe os med ringene. Hun er virkelig dygtig og kan lave alt, hvad man ønsker. Det gjorde ikke ligefrem valget nemmere for to ubeslutsomme typer, haha… Vi er dog, med hjælp fra Linette, efterhånden ved at være i hus med designet, så nu varer det ikke længe, før de er færdige. Kan slet ikke vente! Jeg skal selvfølgelig nok også love, at vise dem frem her på bloggen. ;)

blog, københavn, high-streetChristoffer and I stopped by my sweet and talented friend, Linette, today who is the owner of the jewelry brand Nuit et Linette. The reason was that we are designing our own wedding rings together with Linette. She has a wide range of beautiful jewelry, but also makes customized one-of-a-kind pieces, so it was an obvious choice to ask her to help us. She is very talented and can actually make all kind of jewelry. Both Christoffer and I have a hard time taking descisions, but with some help from Linette, we have almost finished the design of our wedding rings. Now I just can’t wait to see the final result. I’m also looking forward to show the to you guys. :)