pink-dresssilkekjoleceline-taskesilk-dress
Indeholder reklame i form af affiliate links: dress/Hanne Bloch HERE, sneakers/Lacoste HERE, bag/Céline HERE, sunglasses/Asos HERE, necklaces/Nuit et Linette HERE

Jeg var hoppet i min nye sommerkjole i går, da Christoffer og jeg var forbi Linette for at designe vielsesringe. Jeg købte den på tilbud hos Hanne Bloch og er sikker på, at den bliver en favorit hele sommeren. – Både til hverdag med sneakers som på billederne ovenfor og med høje hæle til fest. Jeg øver mig stadig i at blive bedre til at gå med farver, men det er klart nemmere, når solen skinner og det er over 25 grader udenfor. :) God dag til jer alle.

blog, københavn, high-streetI wore my new dress yesterday when Christoffer and I stopped by Linette to design our wedding rings. I bought it on sale from Hanne Bloch and I’m are sure that It will be a favorite all Summer. I’m still trying to become better at wearing colorful clothes – it is clearly easier when the sun is shining and it’s over 25 degrees outside. :) I wish you all a lovely day.