breakfast-in-bed

{Morgenmad på sengen}

kaninunge

{Kaninunger i svigerforældrenes have. Jeg havde sådan lyst til at tage en med hjem}

rabarber-med-hvid-chokolademousse
{Sommerdessert med rabarber og hvid chokolademousse}

Nordhavn
{Gåtur i Nordhavn med ham den søde}

yoghurt-brunch-pandekager
{Hjemmelavet brunch med veninderne}

Vi bruger som sagt nærmest alle ledige timer på at planlægge bryllup og det kan altså godt komme til at hænge én lidt ud af halsen. Forstå mig ret – det er hyggeligt at lave invitationer, finde pynt til lokalet, arrangere blomster til bordene, osv., men alt det praktiske som at bestille hvide duge, sørge for at der er kaffekander nok, søge om navneskift og meget mere, det kan altså godt blive lidt tungt… Derfor prøver vi også at få tid i kalenderen til at lave nogle hyggelige ting og se nogle venner. Her på det sidste har den derfor stået på bl.a. hjemmelavet brunch med veninderne, morgenmad på sengen, et besøg hos svigerfamilien, som har fået de sødeste og blødeste små kaninunger, gåtur i Nordhavn med ham den søde og meget mere. Det er helt klart nemmere at komme igennem kedelige gøremål, hvis man har hyggelige ting at se frem til. ;) Jeg håber, I alle får en rigtig dejlig aften.

blog, københavn, high-streetAs I said, we almost spend all our freetime planning the wedding. It may sound weird, but it can quickly become very boring. I love to do all the creative stuff like making the invitations, finding nice decorations for the location, arranging flowers for the tables, etc., but all the practical details like ordering white tablecloths, make sure there are enough coffee pots, apply for a name change and much more can really erode energy. Therefore we also try to make time in our calendars to do cozy things and hang out with friends. Above are some pics from the last couple of weeks where I’ve had homemade brunch with some girlfriends, breakfast in bed, we have been visiting the in-laws, who have got the sweetest and softest small rabbit pups and much more.  I hope you all have a lovely evening.