sandaler

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE

Det er for alvor blevet vejr til sandaler og i den anledning har jeg fundet hele 15 par, som jeg håber, I kan lide. De koster alle under 300 kr., så det er lige før, at man kan tillade sig at købe mere end ét par. ;) Jeg synes, der er mange fine at vælge imellem i år og personligt overvejer jeg at købe nummer fire, fem eller seks, da jeg længe har været på udkig efter nogle med bindebånd. Har I nogle favoritter?

blog, københavn, high-streetIt’s sandal weather and therefore I have found no less than 15 pairs which I hope you like. All of them cost less than DKK300, so you have a good reason to buy more than one pair. ;) I really think there are lots of nice sandals to choose from this season. Personally, I’m considering to buy number four, five or six, as I have been looking for some lace up sandals for a while. Do you have some favorites?