levis-denim-shortsdenim-shorts-elvislevis-shorts
Denim shorts/Levi’s vintage, T-shirt/Zara, waistcoat/Zara, sneakers/Lacoste

Nogle gange er gode gamle basisfavoritter, det eneste der føles rigtigt. Hvis jeg har tøjkrise, hopper jeg som regel i noget helt simpelt og spicer det op med fine smykker eller en lækker taske. I øjeblikket, hvor der er (lidt for) mange ting at se til, når jeg ikke at lægge så meget kreativitet i mine outfits og derfor er det rart at have nogle “sikre” favoritter i garderoben. Hvis I ikke allerede har gjort det, kan I læse mit indlæg om at skabe den perfekte basisgarderobe HER. God aften til jer alle.

blog, københavn, high-streetGood old basic favorites are sometime the only thing that feels right to wear. If I don’t know what to put on, I usually choose something simple and combine it with some jewelry or a cool bag. At the moment I’m quite busy and therefore I don’t have much time to think about my outfits. Therefore it’s nice to have some “safe” choices in my closet. If you haven’t already seen it, you should read my blog post about creating the perfect basic wardrobe HERE. Have a great evening.