sunset-gili-trawanganfruit-mocktailgynge-i-vandetkokosnødbikini

Selvom vejret er ganske forrygende herhjemme i Danmark og man absolut ikke skal klage, kan jeg godt savne Bali en lille smule. ;) Specielt når jeg scroller feriealbummet igennem, som jeg gjorde her til formiddag, for at finde nogle billeder til kommende indlæg med tips og tricks, som jeg er ved at strikke sammen. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg besøger denne fantastiske ø og den er absolut på min top 3 over de mest fantastiske steder, jeg nogensinde har været.

blog, københavn, high-streetAlthough the weather is quite amazing here in Denmark, I do miss Bali a little bit. ;) Especially when I scroll through our photo album, as I did this morning, to find some pictures for upcoming posts with tips and tricks that I’m about to make. It’s certainly not the last time, I visit this amazing island and it is definitely on my top 3 of the most amazing places I have ever been.