udendørs-vielse

Vi skal holde vores bryllup på et meget idyllisk sted lidt uden for København. Hvor præcis skal jeg nok fortælle på et senere tidspunkt. ;) Efter mange overvejelser har vi besluttet, at vielsen skal foregå udendørs på stedet hvor middagen og festen også skal afholdes. Netop fordi stedet er så smukt og idyllisk og fordi vi gerne vil have en helt afslappet stemning. Vi er så småt begyndt at finde ud af, hvordan det udendørs setup skal se ud. Vi har fundet en rosenbue, som skal pyntes med blade og blomster og bænkene til gæsterne er også på plads. Nu krydser vi bare fingre for, at vejret er med os og det ikke begynder at regne. I så fald må vi finde på en plan B. ;)

blog, københavn, high-streetWe are going to celebrate our wedding at a very idyllic place just outside of Copenhagen. Where exactly I’ll tell you later. ;) After much deliberation, we have decided that the wedding ceremony should take place outdoor at the place where we’re having the dinner and the party. We want a very relaxed atmosphere, so this is a great solution for us. We are beginning to find out how the outdoor setup should look like. We have found some kind of gate that we are going to decorate with leaves and flowers and we have also found some benches for the guests. Now we just cross out fingers that the weather is with us and it doesn’t start to rain. In that case, we have to come up with a plan B. ;)