sommerkjoler
Indeholder reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

Selvom det øser ned i dag og temperaturen føles mere som oktober end midt juni, så skulle sommeren efter sigende vende tilbage i næste uge. I den anledning har jeg fundet 12 fine stropkjoler, som jeg personligt ville elske at eje. ;) Jeg ville kombinere denne type kjoler med sneakers eller flade støvler til hverdag og med hæle og en mindre taske til fest. Jeg elsker beklædningsdele, som kan bruges til alle anledninger. Jeg håber, I kan lide udvalget. Har I nogle favoritter?

blog, københavn, high-streetAlthough it is pouring down today and the temperature feels more like October than mid-June, I’ve heard that Summer will return next week. On that occasion I have found 12 lovely strap dresses, which I personally would love to own. ;) I would combine this type of dresses with sneakers or flat ankle boots for everyday wear and with heels and a small bag when going out. I love clothes that can be used for all occasions. I hope you like my picks. Do you have any favorites?